Spring naar hoofd-inhoud

Het MISTER SIZE-verhaal - De visie van de perfecte condoomervaring

Hand op het hart: Welke man denkt eigenlijk dat condooms goed zijn? Waarschijnlijk nauwelijks. Zelfs de oprichter van ons bedrijf, Jan Vinzenz Krause, heeft er tot nu toe niet van genoten. Er zijn alleen standaardmaten in de drogisterij. Het condoom is een soort vervelende plicht om zichzelf en zijn partner te beschermen tegen overdraagbare ziekten, om ongewenste zwangerschap te voorkomen - maar over het algemeen wordt het goede oude rubber beschouwd als een lustmoordenaar. Langzaam voorbij. Daarom zijn wij bij Vinergy op zoek gegaan naar het perfect passende condoom zonder de plezierbeleving te beperken. Het resultaat van onze zoektocht is MISTER SIZE.

Dit is hoe Mister Size is ontstaan

Het begon allemaal met een gedachte: Waarom dragen we eigenlijk schoenen in de juiste maat, maar geen condooms? Voor Jan Vinzenz Krause, de uitvinder van MISTER SIZE, moest alles altijd goed passen. En zo zou het ook met condooms moeten zijn. Het idee was geboren: condooms in de juiste maat!

2001 - Eerste online winkel met condoomzoeker

In 2001 richtte Jan de online winkel Vinico op, die nog steeds condoomgebruikers helpt het juiste condoom te vinden met de condoomzoeker.

De onlineshop voor geschikte condooms werd snel bekend in Duitsland. Talrijke berichten in de media (bv. in Focus, Men's Health) en media-optredens, zoals op Kai Pflaume, hebben bijgedragen tot de populariteit ervan in Duitsland. Door samen te werken met Bravo, ProFamilia of zelfs de Amerikaanse seksonderzoeker David Schnarch, kreeg Jan ambassadeurs voor het onderwerp. Terzelfder tijd werd de manier om mensen voor het onderwerp te interesseren steeds verfijnder. Zo werden meetinstrumenten zoals de Condom Sizer in het leven geroepen, waarmee mannen gemakkelijk hun maat kunnen bepalen. De visie om wereldwijd zoveel mogelijk mensen ervan te overtuigen geschikte condooms te gebruiken, werd steeds concreter.

2008 - Ontwikkeling van de eerste maat condooms

In 2008 werd het streven naar het perfect passende condoom werkelijkheid: in Axel Roth (R&S Consumer Goods GmbH), de ervaren condoomfabrikant, ontmoette Jan de zakenpartner en fabrikant die het idee met hem deelde en MY.SIZE liet produceren in de hoogste kwaliteit en in 7 condoommaten. My.Size werd niet alleen verdeeld in onze online shop Vinico, maar we hadden ook de exclusieve distributierechten voor My.Size in Duitsland en enkele andere landen tot eind 2020.

2019 - Verdere ontwikkeling tot Mister Size

Het feit dat condooms perfect moeten passen was nu niet meer genoeg voor Jan. De bewering dat seks met condoom even goed is als zonder condoom deed Jan verder sleutelen aan nog betere condooms. Voor zijn project wist Jan 's werelds grootste condoomfabrikant Karex over de streep te trekken. Karex beweert een pionier te zijn in de condoommarkt op het gebied van ontwikkeling, kwaliteit en duurzaamheid en produceert condooms voor bekende condoommerken wereldwijd. De juiste partner, dus, om de best mogelijke condooms te laten ontwikkelen.

Talloze gesprekken met klanten en retailers hebben in belangrijke mate bijgedragen aan de ontwikkeling van de MISTER SIZE condooms, die in 2019 op de markt zijn gebracht. MISTER SIZE is het resultaat van 20 jaar ervaring met maatcondooms en al onze passie! MISTER SIZE is er niet alleen in 7 maten, maar is ook nog eens heerlijk voelbaar.

Tadaa! Als je MISTER SIZE nog niet hebt gevoeld, kun je er hier over lezen...

MISTER SIZE is het condoom dat eruitziet als een condoom, beschermt als een condoom - maar helemaal niet aanvoelt als een condoom tijdens het gebruik. Waarom? Omdat mannen en vrouwen bijna helemaal niets voelen. Het is dun. Zo dun dat hij bijna onzichtbaar is - slechts 0,05 millimeter. Een adem van niets en toch voorzien van alle veiligheid om zich tijdens een hete vrijpartij volledig op de partner en zijn intieme wensen te concentreren.

Maar niet alleen de flinterdunne dikte is een tastbare genotversterker: MISTER SIZE is verkrijgbaar in zeven verschillende maten - het beste stuk voor elke man is immers zeer individueel. Onze condooms nestelen zich perfect tegen de stijve penis en versmelten ermee tot een plezierige eenheid. Sokken of handschoenen zijn er ook in verschillende maten, zodat ze niet knellen of te wijd zijn en hun grip verliezen. Verschillende condoommaten zijn niet meer dan logisch en consequent. Zelfs het meten van de omtrek met de MISTER SIZER is een tintelende ervaring. Het omdoen van het perfect passende condoom wordt een opwindend onderdeel van het vrijen. Vroeger was naar een condoom grijpen synoniem met een lustgat - maar vandaag ontdekken mannen en vrouwen snel dat het flinterdunne en perfect passende condoom de sleutel is tot zorgeloos genot.

Je kunt je uitleven in grenzeloze extase zonder bang te zijn dat het condoom afglijdt, barst of zelfs verloren gaat. Felix en Nora, een echtpaar uit Wittenberg, hebben MISTER SIZE uitgeprobeerd - en willen niet meer vrijen zonder. "We kunnen ons laten gaan - en de lol van ons leven hebben," zeggen de twee. "Mijn hoofd is in de wolken tijdens de seks, niet bij anticonceptie," schreef een andere klant. Het gebruik van MISTER SIZE garandeert precies dat - je kunt je overgeven aan de liefde, en het condoom doet de rest.

Het creatieve team van de Vinergy bedrijvengroep is voortdurend op zoek naar het vernieuwende idee, de tintelende nieuwigheid die nog meer genot en een hogere erotische factor belooft. Als je goede seks wilt hebben, moet je je gedachten de vrije loop kunnen laten - dat was het uitgangspunt. Voor onze bedrijfsoprichter Jan Vinzenz Krause bijvoorbeeld draaide alles al heel vroeg om condooms. In de kinderkamer van zijn ouderlijk huis in Bonn runde hij al een online condoompostorderbedrijf en een condoomadviesdienst. Naar een condoom grijpen moet een vanzelfsprekendheid worden - zonder mentale druk, zonder angst, zonder innerlijke rem. Wat lang als een hopeloze onderneming werd beschouwd, is nu werkelijkheid geworden met MISTER SIZE.

Ons doel is om het voor iedereen mogelijk te maken de beste seks van hun leven te hebben - in welke vorm dan ook - zelfs met een condoom. Wij werken hier voortdurend aan en ontvangen graag alle feedback. Neem dus gerust contact met ons op als u vragen, suggesties of ideeën voor verbetering hebt.