Spring naar hoofd-inhoud

Vind je condoommaat

Condoommaten bij Mister Size - zo individueel als u bent

Schoenen, overhemd en jasje passen natuurlijk altijd perfect, maar heb je wel eens nagedacht over de juiste condoommaat? MISTER SIZE maakt nu een einde aan one-size-fits-all en XXL. In plaats daarvan krijg je een condoom dat echt aanvoelt en past als een handschoen. Je zult het verschil zeker voelen - want vanaf nu voelt het weer als pure seks.

Voor klassieke karakters: MISTER SIZE meetlint

Natuurlijk kun je jezelf ook op de klassieke manier meten. Het enige wat u hoeft te doen is ons MISTER SIZE meetlint uit te printen en meteen aan de slag te gaan.

Meetlint downloaden

De juiste condoommaat - Waarom het loont om te meten!

Waarom is de individuele condoomgrootte zo belangrijk? Is het echt de moeite waard? Hier kunt u het verschil vinden tussen standaard en precies goed.

De juiste condoommaat

Probeer het maar eens...

Waarom tijd besteden aan meten als je het gewoon kan uitproberen? Als je MISTER SIZE meteen wilt proberen en al een idee hebt van je condoommaat, kun je meteen een van onze praktische proefsets bestellen. De sets bestaan uit drie pakjes in drie verschillende, maar naast elkaar liggende maten. Jij beslist welk condoom het beste bij je past! Een kleine tip: Als u MISTER SIZE in de winkel tegenkomt, zal de donkerblauwe balk in het midden u helpen de juiste maat te raden...

Probeer nu

Toon grootsheid - het is gemakkelijk met het juiste condoom

Waarom zijn er verschillende condoommaten?

Ieder mens is individueel - dit geldt zowel voor zijn karakter als voor zijn lichaam. Daarom passen we meestal kleren voor we ze kopen. We willen tenslotte dat alles perfect past en we willen ons rondom goed voelen. Alleen met condooms lijkt het soms alsof alle penissen hetzelfde zijn. Maar u zult gemerkt hebben dat dit absoluut niet waar is. Dus zeiden wij bij MISTER SIZE dat we de diversiteit van mannen volledig tot zijn recht wilden laten komen - met zeven verschillende condoommaten, waarvan er één perfect bij jou past. Het verschil in gevoel is onmiddellijk merkbaar. En het is ook veiliger, natuurlijk, want nu past alles perfect.

Welke maten zijn er eigenlijk?

De meeste condooms zijn alleen verkrijgbaar in standaardmaten. De nominale breedte ligt gewoonlijk tussen 52 en 54 mm. Er zijn ook XXL-condooms, waarvan de nominale breedte gewoonlijk 55 tot 57 mm bedraagt. Zo zie je maar: het bereik is echt niet zo groot. En als je niet in dit patroon past, zul je altijd problemen hebben met de meeste condooms. Ofwel zitten ze te los ofwel knellen en knijpen ze oncomfortabel. Het is dus geen wonder dat veel mannen het liever zonder condoom doen - wat natuurlijk ook geen goed idee is.

Om deze problemen te vermijden, biedt MISTER SIZE u de keuze uit zeven verschillende maten - met een nominale breedte van 47 mm tot 69 mm. Dit maakt het gemakkelijk om eindelijk een condoom te gebruiken waarbij alle vervelende bijwerkingen niet meer voorkomen. Zodat je je volledig kan concentreren op het mooiste in de wereld.

Waar staat de condoommaat op de verpakking?

Bij Mister Size is je persoonlijke condoommaat duidelijk zichtbaar als een gekleurd getal van 47 tot 69 op de voorkant van de verpakking. Zo kunt u altijd op het eerste gezicht zien of u de juiste maat voor u koopt. Daarnaast staat er ook een korte verplichte tekst op de achterkant van elke condoomverpakking die de condoommaat aangeeft als standaardbreedte of nominale breedte. Zo komt condoommaat 60 overeen met een standaardbreedte van 60 mm, en hetzelfde geldt voor de andere maten.

Zoek je eigen condoommaat uit

Als je je eigen condoommaat nog niet kent, zijn er drie eenvoudige manieren om daar achter te komen:

PDF Condoommaten Meetlint

MISTER SIZE meetlint

Gewoon uitprinten, meten en aflezen

Condoom Sizer

Condoom Sizer

Je krijgt de praktische Condoom Sizer gratis van ons

Mister Size 3 pakjes

Verpakking

Gebruik de donkere balk op de verpakking, als u uw maat ongeveer kunt schatten

Begin er meteen mee en je zult snel in staat zijn om te genieten van geweldige seks met condooms.

Leer nog meer over condooms

7 verschiedene Kondomgrößen von Mister Size an Wäscheleine
Sex kennis over condooms

Bepaal de juiste condoommaat in 4 eenvoudige stappen

De juiste condoommaat gebruiken is belangrijk voor een goede bescherming. Hier leest u hoe u in 4 eenvoudige stappen de juiste maat bepaalt.

Kondom Anwendung
Onze tips voor condooms

Condoom applicatie

Waar moet ik op letten als ik condooms gebruik? Hier zijn de belangrijkste tips voordat je Mister Size condooms gebruikt.

Mister Size Kondome in verschiedenen Größen
Sex kennis over condooms

Condooms en condoom maten: AL uw vragen beantwoord

Alles wat je maar kunt vragen over condooms en condoommaten wordt in dit bericht beantwoord. Klik nu om meer te lezen.