Spring naar hoofd-inhoud

Maak er meer van. Met seksfantasieën in je persoonlijke hoofd bioscoop

vijf ideeën voor een vervuld liefdesleven

Gaat het momenteel maar zo-zo met je seksleven en is het tijd voor een oppepper? Wilt u iets nieuws proberen, maar weet u niet goed hoe? Of wil je gewoon in je eentje een paar sensuele momenten creëren en daar met volle teugen van genieten? Zet dan je mentale cinema aan en laat je meeslepen door je meest geheime fantasieën. Hier vindt u enkele opwindende ideeën en gedachten.

Ben je boos op iemand of kun je je niet echt afzetten? Op naar de psychiatrische bioscoop...

Persoonlijke mentale cinema is absoluut zijn gewicht in goud waard - zelfs in het dagelijkse leven. Bijvoorbeeld, als je nieuwe baas je ongelooflijk overstuur maakt en je je voorstelt om je smoothie over haar hoofd te gieten. Of wanneer de band van de buschauffeur klapt net als hij op het punt staat om van je weg te rijden. In onze gedachten mogen de dingen even anders lopen en zo onze dag zoeter maken. Of het nu een kleine wraak fantasie is of gedachten aan een avontuurlijke vakantie terwijl we in een saai verplicht college zitten.

En de hoofdcinema is ook best cool tijdens de seks. Omdat het ons precies laat zien wat ons echt opwindt - veel meer dan in welke porno dan ook. En het helpt ons om er beter in te komen of om gewoon een versnelling hoger te schakelen. Als je het nog niet gedaan hebt, probeer het dan eens!

Welke films spelen er in je hoofd? - De meest populaire seksfantasieën

We kunnen op elk moment voor onszelf uitmaken wat er in onze hoofdbioscoop speelt. Trakteer jezelf dus op de films waarvan je geniet en die je goed doen. Als het op tintelende erotiek aankomt, zijn er een paar seksfantasieën die erg populair zijn. Laat ze je inspireren:

Seks met vreemden

Veel mensen fantaseren graag over seks in het openbaar - misschien zelfs met een mysterieuze nieuwe kennis. Bijvoorbeeld tijdens een spontane ontmoeting op straat in een achterafsteegje, tijdens het joggen in het park of in het discotheektoilet. Geen wonder - er is tenslotte iets opwindends vreemds aan, en een onverwacht avontuur klinkt over het algemeen behoorlijk opwindend. Of u dat in werkelijkheid ook wilt, is een andere vraag. Maar het is absoluut aan te bevelen als een kleine film voor de mentale bioscoop.

Een avontuur met dominantie & toewijding

Sinds "Shades of Grey" ten laatste, wekken dominantie- en bondagespelen ook buiten de BDSM-scene grote begeerte op. Stel je voor hoe je jezelf volledig aan je partner geeft en hij beslist wat jij moet doen. Misschien zelfs helemaal bewegingsloos vastgebonden in een behoorlijk hete positie. Jij beslist hoe ver je wilt gaan...

Seks met sterren of "gerespecteerde personen

Een heet liefdesavontuur met je favoriete ster, baas, professor of docent is ook spannend. Wie onverwachte gevoelens in je heeft losgemaakt - in je persoonlijke mentale bioscoop kun je je verlangen de vrije loop laten en het avontuur in je gedachten beleven. Dit kan zelfs werken met de baas die je eigenlijk haat, zoals de 25-jarige Isa onthulde aan Cosmopolitan.

Het triootje of groepsseks

Genomen worden door meerdere partners tegelijk is eigenlijk een wijdverspreide fantasie. Zelfs als de meeste mensen het nooit echt zouden proberen. Maar het idee om door meerdere handen en monden gestreeld te worden en alle mogelijkheden tijdens de seks tegelijkertijd te voelen... dat is wel heet!

Dus, zijn je fantasieën al met je op de loop? Laat je dan gaan en geniet van de show...

"Als de laatste kluister sluit, besef ik plotseling: er is nu geen weg meer terug.Ik ben volledig aan hem overgeleverd. En tegelijkertijd is er die brutale nieuwsgierigheid in me: wat gaat hij nu weer met me doen? Mijn hele lichaam tintelt en ik wacht in afwachting. Het lijkt wel een halve eeuwigheid. En als zijn handen eindelijk langs mijn dijen glijden, stroomt het door me heen als..."

Moet ik geen slecht geweten hebben als ik aan iets anders denk tijdens de seks? En zijn mijn fantasieën eigenlijk normaal?

Natuurlijk zijn er, zoals bij zoveel dingen in het leven, vaak zorgen over de persoonlijke hoofdruimte: is het niet onattent van mijn partner als ik tijdens de seks aan iets anders denk? Of erger nog, over iemand anders?

En zeker, het kan vreemd aanvoelen - misschien zelfs een beetje alsof we de andere persoon bedriegen. Totdat we ons realiseren waarom we de hoofdfilm in de eerste plaats aanzetten: Om ons op gang te krijgen en andere domme gedachten te blokkeren. Want het is toch fijner om je in je hoofd helemaal over te geven aan hete fantasieën dan tijdens de seks te moeten denken aan de stress op kantoor of de lang uitgestelde belastingaangifte. Of wat denk je? Zolang je van je partner houdt en niet al aan iemand anders denkt, zijn kleine avontuurtjes in je hoofd helemaal prima. Op het einde, zullen jullie beiden betere sex hebben.

Hetzelfde geldt trouwens voor de aard van onze fantasieën - hoe hard of vreemd ze in het begin ook mogen lijken. In onze hoofdcinema kunnen we alles uitleven wat we in het echte leven niet aan onszelf willen toegeven. We hoeven geen scrupules of een schuldig geweten te hebben. Zelfs fantasieën zoals verkracht worden door een inbreker komen veel vaker voor dan de meeste mensen denken. En als je ideeën die misschien walgelijk zijn voor anderen heet vindt? Nou en! Het is tenslotte uw hoofd bioscoop en u bepaalt het programma. Zonder vervelende taboes. Zolang dieren en kinderen erbuiten worden gelaten, is vrijwel alles in orde. Dus leef je uit in je geheime fantasieën en maak je geen zorgen over wat anderen ervan zullen denken. Ze hebben vaak hun eigen vieze fantasieën die ze nooit zouden onthullen.

"Als de lezing voorbij is, staat iedereen op en verlaat de collegezaal. Plotseling voel ik een hand op mijn borst, die me dwingt abrupt te stoppen. Ik heb je nog iets te zeggen. Onze professor kijkt me streng aan en mijn benen voelen plots zo zacht als boter. Gaat dit over het opstel? Ik had het niet zo provocerend moeten schrijven. Maar dan zegt ze: Ik vond het erg goed wat je schreef. En maakte me nieuwsgierig. Er is nog één ding dat ik nader met u wil bespreken..."

En als verbeelding alleen niet genoeg is...?

Soms willen we een stap verder gaan en onze seksfantasieën in het echt uitproberen. Het is niet zo moeilijk - er zijn tenslotte genoeg andere mensen die er net zo over denken. Op datingplatforms kun je geschikte speelkameraadjes voor je fantasieën vinden als je je wensen duidelijk kenbaar maakt. Soms gebeurt het totaal onverwacht aan de bar, in de supermarkt of in je eigen relatie, op het moment dat het eindelijk gezegd wordt. Het enige belangrijke is dat je de dingen van te voren bespreekt. Zodat het duidelijk is wat je wilt en waar de grenzen liggen. En in je fantasieën kunnen ze onder de tafel, maar in het echte leven geldt natuurlijk altijd: vergeet geen condooms.

"Met zijn grote handen pakt hij me vast en drukt me stevig tegen de muur. We zoenen terwijl ik naar de rits van zijn spijkerbroek tast en hem eindelijk te pakken krijg. Wat ik dan voel, bevalt me. Hij trekt mijn jurk omhoog en penetreert me. Een moment geleden was ik bang dat iemand ons in de gaten hield. Nu spoort de gedachte me alleen nog maar meer aan..."

Mister Size
Meer artikelen

Goede seks hoeft niet perfect te zijn

Lees nu

De pil - echt de juiste manier om gelijkheid in seks te bereiken?

Lees nu

Condooms en glijmiddel - zodat de seks op rolletjes loopt

Lees nu