Spring naar hoofd-inhoud

Wat er gebeurt als je de verkeerde maat hebt: 12 grappige verhalen van de kerstman

Wat gebeurt er als je de verkeerde maat hebt? Ontdek waarom het dragen van de verkeerde maat kan leiden tot chaos en ongemak met 12 grappige verhalen van de Kerstman, en waarom een Mister Size condoom echt het beste cadeau is dat je deze Kerst kunt krijgen.

Eerste kerstverhaal

Ik zal u een verhaal vertellen: een paar eeuwen geleden had een van mijn elfjes, Mary genaamd, haar gedraaide tenen gebroken en was vergeten een vervangend paar te halen. Omdat ze geen tijd had om ze te repareren, moest ze een oud groot paar dragen dat ze in de werkplaats begraven had gevonden. Ze deed haar kleine voeten in deze grote groene pantoffels en liep de hele dag rond met ongemakkelijke schoenen, struikelend bij elke stap. Ondanks haar inspanningen was de arme Mary niet tevreden met de klusjes die ze die dag wilde doen. Sinds die dag zorgt Mary er altijd voor dat ze de juiste maat schoenen draagt en een reservepaar bij zich heeft.... voor het geval ze breken.

Tweede Kerstverhaal

Ik kwam eens bij dit schilderachtige rietgedekte huisje in een klein dorpje in Zuid-Engeland. Toen ik aan de voet van de besneeuwde schoorsteen kwam, zag ik twee kinderkousen boven de open haard hangen. Een van de kinderen had een veel te grote rode kous opgehangen, zodat hij laag in de schoorsteen hing - in de hoop op meer cadeautjes, dacht ik bij mezelf. Maar toen ik een cadeautje uit mijn rode kerstzak wilde halen, draaide ik me om en zag dat de lange rode kous vlam had gevat! Ik wist het vuur te doven, maar wie weet wat er had kunnen gebeuren als ik er niet was geweest? Vanaf die dag probeer ik mensen eraan te herinneren de juiste maat kousen op te hangen om onaangename verrassingen te voorkomen die kunnen ontstaan door een veel te lange kous.

Derde Kerstverhaal

Vorige kerst hadden de elfjes zoveel cadeautjes gemaakt dat ik me zorgen moest maken over hoe ze allemaal te bezorgen. Om tijd te besparen dacht ik alle cadeautjes in mijn middelgrote gele tas te proppen die al klaar lag. Het was hard werken en ik kreunde en worstelde om steeds meer cadeautjes in mijn zak te proppen. Ik dacht dat ik het gedaan had en was best tevreden met mezelf tot ik mijn cadeautjes begon af te leveren en de zak riep ..... en de cadeautjes overal verspreid. Vandaag zorg ik er altijd voor dat de elfjes me de juiste maat zak gaven.

Vierde Kerstverhaal

Ooit stond ik op het punt mijn werkplaats te verlaten op kerstavond. De cadeautjes lagen op de slee, de rendieren hadden gegeten en waren bestrooid met toverstof, en ik had mijn grote rode pak aangetrokken. Ik zat in mijn stoel, had de teugels in mijn hand en stond op het punt te vertrekken toen ik achter me een luide knal hoorde. Ik draaide me om en zag dat er een groot gat in mijn slee zat. De elfen waren snel ter plaatse en brachten onze vervangende slee - de cadeautjes werden allemaal opnieuw ingeladen, de rendieren aan de nieuwe slee vastgemaakt - maar we merkten een groot probleem. De slee was te klein voor de grote hoeveelheid cadeautjes, de zak gleed steeds van de slee af. Toen besefte ik hoe belangrijk mijn perfect gedimensioneerde slee is en ik zou me nooit meer kunnen voorstellen een slee met de verkeerde maat te gebruiken.

Vijfde Kerstverhaal

Toen ik op het punt stond te landen op het dak van een oud Victoriaans huis, keek ik naar beneden en zag een man alleen aan zijn eettafel zitten, mes en vork in de hand - klaar om zijn kerstdiner op te eten. Toen ik beter keek, zag ik dat de kerstmuts die hij onlangs had gekregen en nu op zijn hoofd had gezet, te groot was en over zijn ogen was gegleden, waardoor hij zijn eten niet kon opeten. Oh, wat heb ik genoten! Hij probeerde geblinddoekt zijn kerstdiner op te eten. Ho Ho Ho!

Zesde Kerstverhaal

Heb je gehoord hoe ik ooit vast kwam te zitten in een schoorsteen? Ik had te veel lekkere snoepjes gegeten en mijn dikke ronde buik was te groot om door de schoorsteen te passen - ik had het gevoel dat ik zou barsten. Mijn baard was zwart, ik had overal roet en mijn neus tintelde ook. Vanaf dat moment heb ik altijd onthouden dat het vreselijk ongemakkelijk is om met de verkeerde maat door een schoorsteen te gaan - niet veel anders dan een condoom met de verkeerde maat te dragen.

Zevende Kerstverhaal

Heb ik je ooit verteld over die keer dat ik in een warenhuis was? Mijn hulpje had zich ziek gemeld en ik moest voor haar invallen. De winkel was prachtig verlicht met fonkelende kerstlichtjes en iedereen was heel vrolijk en blij, terwijl de kinderen op mijn schoot zaten en me vertelden wat ze voor Kerstmis wilden hebben. Toen een vader zijn kind op mijn schoot zette, keek ik op en zag dat zijn groene kersttrui veel te klein was, zodat zijn buik te zien was - het zag er vreselijk strak uit. Ik giechelde in mezelf, schudde mijn dikke ronde buik en vroeg het kind of ik zijn vader een kersttrui moest sturen die echt paste? Ik hoop dat dat het enige is dat niet past deze kerst! Ho Ho Ho.

Achtste Kerstverhaal

Op een kerstdag waren de elfen en ik in de werkplaats de rest van de kerstcadeautjes aan het inpakken om ze de volgende dag te bezorgen, toen we plotseling een van de elfen gefrustreerd hoorden schreeuwen. Toen we gingen kijken wat er aan de hand was, zagen we een vierkante doos op tafel staan met slechts een heel klein stukje inpakpapier - het inpakpapier van de elf was veel te klein. Hij had zijn cadeau niet goed opgemeten en probeerde het in te pakken met het kleine papiertje. Ik vertelde de elf dat hij altijd moest meten voordat hij zijn cadeau inpakte, zodat het perfect zou passen.

Negende Kerstverhaal

Met Kerstmis was ik er eens getuige van dat een familie probeerde een kalkoen, die zij perfect vonden, in een te kleine oven te proppen. Ze dachten dat ze het konden, en ze duwden en persten die kalkoen in de oven - maar paste hij? De deur kon dicht, maar de kalkoen was zo geplet dat hij niet goed kon garen, de sappen lekten eruit en het kerstdiner was verpest. De moraal van het verhaal? Wees altijd voorbereid met de juiste maat oven.

Tiende Kerstverhaal

Ooit was ik getuige van een echt domme fout bij het versieren van een kerstboom. Een gezin had een middelgrote kerstboom gekocht en was bezig deze te versieren. Toen ze hun lichtjes uit de doos haalden en ze om de boom begonnen te wikkelen, merkten ze al snel dat ze niet de juiste lengte hadden gemeten, zodat de lichtjes alleen om de top van de boom konden worden gewikkeld, en - zie daar - ze konden niet eens in het stopcontact worden gestoken omdat het snoer veel te kort was! Ik voelde me zo slecht dat ik ze de lampjes in de juiste maat stuurde, met het advies dat je altijd moet meten voor je koopt.

Elfde Kerstverhaal

Herinner je je het verhaal over de man die naar de warenhuizen ging met de kleine kersttrui die niet paste? Het jaar daarop kwam diezelfde man weer en bracht zijn kind mee. Hij had een nieuwe kersttrui gekocht, maar deze zag er slechter uit dan die van vorig jaar - hij was twee maten te groot en er hing overal stof. Arme man - hij had alleen naar de juiste maat gegokt voordat hij hem kocht, dus geen van beide truien paste goed. Ik ging met hem naar de kersttruienafdeling en zorgde ervoor dat zijn maat werd bepaald en hij de juiste maat kocht - als je niet meet, hoe weet je dan welke maat goed is?

Twaalfde Kerstverhaal

Lang geleden werd mijn vrouw gevraagd een kersttoespraak te houden over de festiviteiten op de Noordpool. Voor de gelegenheid had ze een paar rood-witte kousen voor zichzelf gebreid, zodat ze het lekker warm zou hebben. Maar tijdens de toespraak gleden de kousen steeds naar beneden en moest ze ze steeds weer omhoog trekken. Mijn vrouw schaamde zich zo - ze had ze een maatje te groot gebreid. Op dat moment ontdekte ze dat er niets erger is dan de verkeerde maat dragen, dus controleert ze altijd dubbel of haar kousen perfect passen als ze nieuwe breit.

In de twaalf kerstverhalen kon je zien wat er gebeurt als je de verkeerde maat hebt. Laat ons u een geheim vertellen dat zal voelen als een kerstcadeau voor u: Met een Mister Size condoom hoef je je geen zorgen meer te maken dat je een condoom draagt dat te klein aanvoelt en elk moment kan knappen, of een condoom dat te groot is en je niet volledig beschermt omdat het elk moment kan afglijden. Met zeven verschillende maten is er echt een maat voor iedereen. Een condoom dat past en de perfecte maat heeft is echt een cadeau voor iedereen!

Vind nu uw perfecte condoommaat

Ontdek nu onze verschillende beschikbare condoommaten in onze winkel:

Ga direct naar de winkel

Mister Size
Meer artikelen

Goede seks hoeft niet perfect te zijn

Lees nu

De pil - echt gelijke rechten tijdens de seks?

Lees nu

Condooms en glijmiddel: dit is hoe seks gaat als een klok

Lees nu