Spring naar hoofd-inhoud

Verkoopstart in het VK en nieuwe Engelse website

Wij zijn verheugd te kunnen aankondigen dat Pasante Healthcare, als distributeur voor Groot-Brittannië, met de verkoop is begonnen en beschikbaar is voor alle dealers in Groot-Brittannië. Dit markeert ook de lancering van de Engelse website als informatie- en verkoopplatform voor MISTER SIZE op het eiland. Ontdek nu onze nieuwe website en alle informatie over uw aankoopmogelijkheden op www.mistersize.co.uk.

Condooms in Groot-Brittannië

Ook al kun je in het Verenigd Koninkrijk gratis condooms krijgen van de NHS, het zijn standaard condooms. Met Mister Size kun je kiezen tussen 7 condoommaten en krijg je jouw perfecte condoom. Bovendien is Mister Size bijzonder dun en voelt daardoor prettig aan, maar is net zo veilig als een standaard condoom. De perfecte maat kan het zelfs veiliger maken, omdat het condoom niet afglijdt als het te groot is. Als het condoom te klein is, vernauwt het je penis, voel je minder en gaat het condoom gemakkelijker kapot. Het is dus de moeite waard om Mister Size condooms te gebruiken, je zult het verschil voelen.

Waar te koop Mister Size

De volgende winkels zullen aanwezig zijn bij de lancering van Mister Size in de UK:

Contact voor detailhandelaars

U bent een detailhandelaar in het Verenigd Koninkrijk en u wilt onze Mister Size condooms belastingvrij en snel ontvangen. Neem dan rechtstreeks contact op met onze distributeur voor het VK:

ABS Holdings

Spring Lane
Forest Gate
Ringwood, UK BH24 3FH
United Kingdom
+44 (0) 1202 868 511

https://www.absholdings.com/brand/mister-size

 

Mister Size
Meer artikelen

Goede seks hoeft niet perfect te zijn

Lees nu

De pil - echt gelijke rechten tijdens de seks?

Lees nu

Condooms en glijmiddel: dit is hoe seks gaat als een klok

Lees nu