Spring naar hoofd-inhoud

Mijn condoom is Mister Size

Condoomgebruikers die al verschillende condooms hebben geprobeerd, schrijven ons keer op keer dat zij hun condoom in MISTER SIZE hebben gevonden. Daar zijn we natuurlijk blij mee en daarom wilden we het precies weten en ook anderen laten weten wat hun ervaringen met MISTER SIZE zijn: daarom zijn we de campagne "Mijn condoom is MISTER SIZE" begonnen.

MISTER SIZE gebruikers konden ons schrijven over hun ervaringen met MISTER SIZE en ontvingen in ruil daarvoor een 36-pack van MISTER SIZE.

Hier zijn de resultaten en feedback van de testers:

We zijn al jaren samen en willen geen kinderen. Mijn vriendin is erg gezondheidsbewust en overtuigd veganist. Tot nu toe, hebben we het probleem gehad dat condooms nogal los zitten bij mij. Daarom konden we ons geen van beiden echt laten gaan, omdat we altijd een beetje bang waren dat het condoom zou afglijden of dat er sperma uit zou lekken. Samen een orgasme krijgen? Echt moeilijk.....! Mijn vriendin zag MISTER SIZE bij de Müller drogist en nam meteen deze TEST SET mee. We voelen ons allebei erg op ons gemak met maat 49 nu, niets glijdt weg. Het geeft je echt een goed gevoel. Mister Size is dus niet alleen mijn condoom maar echt ons condoom.

Andreas, 38

Een van mijn favoriete influencers, die zelf moeder is, introduceerde MISTER SIZE. Ik denk dat condooms geweldig zijn voor ons omdat we nog een kind willen, maar nu nog niet. Helaas heeft mijn schatje erectieproblemen met condooms en dat is gewoon geen pretje. Dus probeerden we MISTER SIZE in zijn maat. Het maakt echt een verschil. Zonder condoom is nog steeds het beste, maar MISTER SIZE is zeker een goede oplossing. Aangezien er nauwelijks keuze is in zijn maat, is MISTER SIZE niet alleen mijn condoom maar ons condoom.

Celina, 31

Mijn relaties duren meestal niet erg lang. Trouwens, ik heb enorme bijwerkingen als ik de pil neem. Condooms zijn dus het juiste voorbehoedsmiddel voor mij. Helaas heb ik altijd van mannen moeten horen dat ze geen condooms willen gebruiken omdat ze het bloed afsnijden en dan geen erectie kunnen houden, en dat is eigenlijk waar.... Toen werd mij MISTER SIZE aangeraden door een vriend. En inderdaad, als de condooms passen, is condoom ja of nee veel minder een probleem. Bovendien zijn ze erg mooi en voelen ze echt aan! Ik heb altijd verschillende maten bij me voor het geval dat. Dat is waarom MISTER SIZE mijn condoom is.

Sandra, 32

Ik ben al 2 jaar gelukkig single en in permanente dating mode, maar condooms van Durex en Ritex pasten niet zo goed en vaak doodde de vibe tijdens de seks omdat het gevoel er niet was. Zodra een vrouw erop stond dat we een condoom gebruikten, werd ik nogal afgeschrikt en dat was een lichte afknapper. Toen ontdekte ik de advertentie van Mister Size op Lovoo en bestelde een proefverpakking in de grootste maat en maat 64 paste perfect. Sindsdien is het voor mij geen probleem meer om een condoom te gebruiken en is het voor mij niet belangrijk met of zonder, want beide werken geweldig en zijn zeer sensueel. Voor mij kan het niet meer zonder Mister Size, ook al is het anticonceptie, ik speel nu nog steeds op veilig zonder het intense gevoel op te moeten geven.

Ben, 29

Mijn condoom is van de MISTER SIZE! Geldt dat ook voor jou? Schrijf ons dan uw gedetailleerde ervaring met de toestemming om het hier te publiceren en wij sturen u als dank een 36 pack in uw maat.

Mister Size
Meer artikelen

Goede seks hoeft niet perfect te zijn

Lees nu

De pil - echt gelijke rechten tijdens de seks?

Lees nu

Condooms en glijmiddel: dit is hoe seks gaat als een klok

Lees nu