Spring naar hoofd-inhoud

Mister Size - ware grootheid ook in termen van condoomkwaliteit

Om onze klanten maximale veiligheid te kunnen garanderen, maken eersteklas materialen en strenge controles deel uit van ons standaardprogramma. Miljoenen condoomgebruikers wereldwijd genieten dan ook van de hoge kwaliteit van Mister Size, die te danken is aan meer dan 20 jaar expertise in de industrie.

Grondstoffen

Mister Size condooms zijn gemaakt van een unieke samenstelling van natuurrubberlatex, waardoor het product bijzonder zacht, scheurbestendig en reukarm is. Hierdoor bieden Mister Size condooms intense sensaties en toch betrouwbare bescherming. Voor een optimale compatibiliteit bestaat de smeergelcoating uit zuivere siliconenolie, die ook bekend staat als dimethicone.

Certificering

Mister Size is een gecertificeerd medisch product in overeenstemming met EU-Richtlijn 93/42 EEG. Naast de interne kwaliteitscontroles worden onze productie- en beheersystemen regelmatig en officieel geaudit volgens ISO 9001 en ISO 13485.

Productie

Voor de productie doen wij een beroep op onze vaste partner Karex, de grootste condoomfabrikant ter wereld. Mister Size condooms worden in Maleisië ontwikkeld en geproduceerd met de modernste apparatuur onder toezicht van ervaren gespecialiseerd personeel. Dit betekent dat wij onze condooms laten produceren dicht bij de plaats waar de grondstoffen worden gewonnen, zodat wij de best mogelijke kwaliteit kunnen garanderen. Elk Mister Size condoom is elektronisch getest op gaatjes. Het natuurlijke rubbermengsel en de zuivere siliconenolie garanderen de beste huidverdraagzaamheid en veiligheid. U kunt delen van het productieproces zien in de volgende video.

Duurzaamheid

Karex garandeert een eerlijke betaling van het productiepersoneel en geen kinderarbeid bij de productie van Mister Size.

De condoomverpakking is gemaakt van zorgvuldig bedrukt karton. Wij gebruiken geen onnodige plastic zakken of verpakkingsruimte - het motto is: zo veel als nodig, zo weinig als mogelijk.

Mister Size condooms zijn ook veganistisch.