Spring naar hoofd-inhoud

Het condoom in de 12 meest populaire in andere talen

De zomervakantie kan komen, met onze lijst ben je perfect voorbereid op elke hete flirt, zelfs op vakantie.

Je vakantie kan komen!

De zomer is altijd een populaire tijd om te reizen. De warme temperaturen brengen je niet alleen in een goed humeur, maar dragen ook bij tot een vakantieflirt of twee. Opdat je op het cruciale moment geen tongval krijgt en zelfs bij meer dan 30 graden in de schaduw aan veiligheid kunt denken, hebben wij het woord condoom in de 12 beste talen voor je vertaald:

 1. Frans - préservatif: In de taal van de liefde moet je natuurlijk altijd voorbereid zijn op alle eventualiteiten, of je nu in het binnenland, aan de Middellandse Zee of aan de Atlantische kust op vakantie gaat!
 2. Spaans - condón: Of je nu in het nachtleven van Mallorca bent of op het strand in Barcelona - je moet ook condooms bij je hebben of ze in Spanje kunnen kopen als het er heet aan toe gaat.
 3. Grieks - προφυλακτικό (profylaktikó): Om zo goed mogelijk op alles voorbereid te zijn tijdens uw Griekse vakantie, moet u dit woord kennen. Dan staat niets een vakantieflirt onder de Griekse zon meer in de weg!
 4. Kroatisch - kondom: De Kroatische Adriatische Zee is fantastisch mooi en een kennismaking met de vakantie is snel gemaakt! Leer dus snel de juiste woordenschat!
 5. Zweeds - kondom: Het meervoud is "kondomer". De woordenschat is dus niet moeilijk te onthouden, zelfs niet op een Scandinavische vakantie.
 6. Deens - kondom: Het kan er in het noorden ook heet aan toe gaan, en de woordenschat is ook niet zo moeilijk te onthouden!
 7. Duits - Kondom: Je reist naar het goede oude Duitsland? Je kunt daar in veel winkels condooms kopen.
 8. Thais - ถุงยาง (T̄hung yāng): Zelfs in tropische klimaten moet veiligheid altijd op de eerste plaats komen, dus naast condooms ter plaatse kopen, kun je natuurlijk ook je bijpassende condooms meenemen!
 9. Turks - prezervatif: Een heet avontuur op de Bosporus of de Middellandse Zee? Je kennis van vreemde talen zal je niet in de weg staan!
 10. Hongaars - Óvszer: U kunt ook van uw vakantie aan het Balatonmeer genieten, en als uw condooms op zijn, kunt u er meer kopen.
 11. Bulgaars - презерватив (prezervativ): De Zwarte Zee is een hot spot! Maar uw veiligheid mag niet worden verwaarloosd.
 12. Engels - Condom: Engels wordt in veel delen van de wereld begrepen. Dus met "Condom" kun je jezelf bijna overal mee helpen.

Als u Mister Size condooms in uw vakantieland wilt kopen, kunt u de juiste winkels vinden op de desbetreffende landenpagina's. Helaas is Mister Size niet altijd ter plaatse verkrijgbaar, dus als je het zekere voor het onzekere wilt nemen, neem dan een pakje condooms mee op vakantie.

Mister Size
Meer artikelen

Een condoom goed omdoen - hoe doe je dat zonder dat het vervelend is

Lees nu

Vriendschap+, vermenging, open relatie & polygamie - wat is dat toch met moderne relatiemodellen?

Lees nu

Het maakt niet uit hoe groot of klein - ik hou van mijn penis

Lees nu