Spring naar hoofd-inhoud

Onze condooms zijn nu ook verkrijgbaar in Spanje

U bent op zoek naar condooms in Spanje. Ontdek onze eerste winkels met Mister Size in het assortiment op onze nieuwe Spaanse website: www.mistersize.es

Condooms in Spanje

Spanje staat bekend om zijn temperament en mediterrane levensvreugde. Standaard condooms, die slechts in één of twee maten verkrijgbaar zijn, passen er helemaal niet in. Nu kunt u genieten van zorgeloze seks met condooms in Spanje met Mister Size. Met onze 7 condoommaten en de extra dunne wanddikte van Mister Size, heb je het volle gevoel en kun je gewoon genieten van de geslachtsgemeenschap. MISTER SIZE condooms zijn gemaakt van natuurlijk rubberlatex van hoge kwaliteit en voldoen aan alle kwaliteitsnormen van een medisch product. Dankzij de juiste maat bieden ze nog meer veiligheid omdat niets wegglijdt of knelt. Zie het nu zelf!

Mister Size kopen in Spanje

U kunt uw Mister Size condoom nu al kopen in de volgende winkels:

Contact voor distributeurs

Voor het Iberisch schiereiland, d.w.z. voor Spanje en Portugal, hebben wij een verkooppartner rechtstreeks voor u als plaatselijke dealer. Als u vragen heeft, neem dan rechtstreeks contact op met onze verkooppartner of met ons. Voor dealers hebben wij ook een uitgebreide verzameling afbeeldingen, informatie en marketingmateriaal beschikbaar gesteld om rechtstreeks te downloaden, die u kunt vinden in ons dealergebied.

Onze distributiepartner voor Spanje en Portugal:

SAINT SUAL S.L.
Calle del Ecuador 12
28850 Torrejón de Ardoz, Madrid
Spanje
+34 (0)917 42 03 13
www.saintsual.com

Mister Size
Meer artikelen

Een condoom goed omdoen - hoe doe je dat zonder dat het vervelend is

Lees nu

Vriendschap+, vermenging, open relatie & polygamie - wat is dat toch met moderne relatiemodellen?

Lees nu

Het maakt niet uit hoe groot of klein - ik hou van mijn penis

Lees nu