Spring naar hoofd-inhoud

Nummer 1 in de grote Stern.de condoomvergelijking - MISTER SIZE beoordeeld als "zeer goed"

Goed nieuws voor iedereen die wil profiteren van perfect passende condooms: In de condoomvergelijking van maart 2023 door Stern.de, het online portaal van een van de grootste weekbladen van Duitsland, behaalden onze MISTER SIZE condooms de eerste plaats met een score van 1,2!

Wat maakt MISTER SIZE zo speciaal?

Met in totaal 7 verschillende pasvormen is MISTER SIZE ook geschikt voor maten die veel andere fabrikanten niet eens in hun assortiment hebben. Dit betekent dat mannen met bijvoorbeeld een groter dan gemiddelde of kleiner dan gemiddelde penis het condoom kunnen vinden dat perfect bij hen past. Het resultaat: een comfortabele pasvorm zonder af te glijden of af te snijden. Bovendien is onze hoogwaardige natuurrubberlatexcompound zacht maar scheurbestendig, waardoor de MISTER SIZE condooms flinterdun maar toch stabiel zijn.

MISTER SIZE condooms worden in Maleisië geproduceerd door Karex, de grootste condoomfabrikant ter wereld. Ze zijn daarom onderworpen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geclassificeerd als gecertificeerde medische producten in overeenstemming met EU-richtlijn 93/42 EEG.

We zijn erg blij met de topwaardering van 1.2 (= Zeer Goed) en zijn dankbaar voor het vertrouwen en de positieve feedback van onze klanten!

Mister Size
Meer artikelen

Een condoom goed omdoen - hoe doe je dat zonder dat het vervelend is

Lees nu

Vriendschap+, vermenging, open relatie & polygamie - wat is dat toch met moderne relatiemodellen?

Lees nu

Het maakt niet uit hoe groot of klein - ik hou van mijn penis

Lees nu