Spring naar hoofd-inhoud

Condoommaten in de drogisterij - Mister Size is nu verkrijgbaar bij Müller

De revolutie op de condoomplank

Zou iemand eraan denken om schoenen te kopen die te klein zijn of broeken die veel te wijd zijn? Zeker niet. De outfit moet passen. Maar van alles wat een man het beste kan krijgen, krijgt hij vaak de verkeerde kledingmaat. Om de eenvoudige reden dat condooms meestal maar in twee maten verkrijgbaar zijn in de drogisterij. Maar slecht passende rubbers doen niet alleen afbreuk aan de bescherming, ze bederven ook het plezier.

Onze maatcondooms zijn al langer verkrijgbaar in de apotheek, maar vanaf eind maart 2022 liggen ze voor het eerst in het hele land in de schappen: de drogisterijketen Müller neemt hierin een voortrekkersrol op zich en heeft Mister Size nu in alle 650 Duitse winkels op voorraad.

Om ervoor te zorgen dat mannen (of vrouwen) echt het juiste condoom kiezen uit onze 7 condoommaten, geeft de donkerblauwe strook op de verpakking de breedte van je penis aan. Als u nog steeds niet helemaal zeker bent, kunt u een van de meer dan 30.000 gratis meetlinten nemen die op de condoomplanken in de Müller winkels hangen en uzelf thuis opmeten. Veel klanten zijn al bekend met het principe van de praktische papieren meetlinten van een grote Zweedse meubelwinkelketen, en bij Mister Size werkt het nu net zo. Als alternatief zijn in de Müller winkels nieuwe testsets van Mister Size verkrijgbaar met drie verschillende condoommaten die thuis kunnen worden getest.

We zijn blij dat Mister Size nu ook in de drogisterij te krijgen is en dus nog makkelijker in de buurt. Veel koppels zullen zeker een "aha" moment hebben. Het spreekwoordelijke "passen, passen, wiebelen en lucht hebben" behoort met Mister Size tot het verleden.

Beschikbaar in de winkel en in de online shop

Naast de verkrijgbaarheid in 650 Müller winkels in Duitsland, kunt u nu ook Mister Size condooms bestellen in de Müller online shop en ze laten leveren in uw winkel of drie keer bij u thuis.

Mister Size
Meer artikelen

Een condoom goed omdoen - hoe doe je dat zonder dat het vervelend is

Lees nu

Vriendschap+, vermenging, open relatie & polygamie - wat is dat toch met moderne relatiemodellen?

Lees nu

Het maakt niet uit hoe groot of klein - ik hou van mijn penis

Lees nu