Spring naar hoofd-inhoud

Als alles ineens goed is - voordelen voor jou als vrouw

Wil je genieten van de all-round bescherming van condooms, maar toch je partner volledig en voluit voelen? Met MISTER SIZE kan je beide hebben! Alenya en Lotta vertellen u over hun ervaringen en de voordelen die zij hebben opgedaan.

Getuigenissen van vrouwen

Alenya - 25 jaar, uit Offenburg

"Mijn hoofd is in de wolken tijdens seks, niet tijdens anticonceptie".

"Ik ben nu al een paar jaar vrijgezel uit passie! Ik probeer graag nieuwe dingen uit - ook als het om mannen gaat. Dus als het op liefde en seks aankomt, ben ik nogal grillig, maar als het op voorbehoedsmiddelen aankomt, speel ik altijd op veilig. Er staat te veel op het spel voor mij om een "het komt wel goed" mentaliteit te hebben. Dat is waarom ik niet afhankelijk wil zijn van de andere persoon voor seks. Ik neem de beslissingen: over mijn lichaam en mijn anticonceptie.

Toen ik de Mister Size lijn ontdekte, was ik meteen enthousiast. Het is het niveau van perfecte voorbereiding waar ik naar op zoek ben. Nu kan ik er helemaal zeker van zijn dat ik de juiste maat heb voor elk van mijn avonturen. Alles past echt goed en niets glijdt weg. Tegelijkertijd voelt het ultradunne materiaal ook ultragoed aan voor hem, wat mij natuurlijk blij maakt. Maar bovenal geeft het me het veilige gevoel dat ik nodig heb om mezelf echt te laten gaan."

Lotta - 31 jaar, uit Osnabrück

"Voor mij moet alles kloppen tijdens de seks - voor beide kanten".

"Ik ben een zeer lichamelijk en gevoelig persoon, en daarom is seksualiteit nooit een onderwerp geweest dat ik licht opvatte.

Tijdens de seks wil ik helemaal opgaan in mijn partner en echt in hem opgaan. Om dat te laten werken, moet voor mij echt alles kloppen en moeten beide partijen volledig geëngageerd zijn. Daarom zijn condooms voor mij een belangrijk detail... ze kunnen ook een nacht verpesten. Als iets niet goed past of de man maar een fractie voelt van wat hij zou kunnen voelen, is de hele interactie weg. Ik vind het vooral erg als het omdoen van het condoom een behendigheidsspel wordt en het zelfs kan scheuren bij het afrollen. De totale plezierdoder!

Daarom zijn condooms niet alleen voor mannen. Als er iets mis is, voel ik dat net zo goed."

Zelfbeschikking zonder nadelen - de voordelen van MISTER SIZE voor u als vrouw.

Als vrouw is het allesbehalve gemakkelijk om contraceptie in eigen handen te nemen, ondanks de vele mogelijkheden. Hormonale methoden zoals de pil hebben vaak grote nadelen, zodat je een hoge prijs moet betalen voor je seksuele zelfbeschikking. Condooms zijn veel eenvoudiger - ware het niet dat veel mannen vinden dat condooms de sensatie beperken. Gelukkig behoort deze zorg met MISTER SIZE tot het verleden. En je bent perfect voorbereid op elke situatie.

Concentreer je op de essentie, of het nu in een relatie is...

Seks moet altijd de kans hebben om een van de mooiste momenten te worden. Daarom schept MISTER SIZE de voorwaarden die je in staat stellen je tijdens de seks te laten gaan - zonder je zorgen te maken of na te denken over bijwerkingen. Als je altijd het gevoel hebt gehad dat condooms de intensiteit van het vrijen wegnemen, zul je nu een geweldige ervaring hebben. Want als het condoom perfect past, is het binnen een paar seconden omgerold en is het voor jullie beiden nauwelijks merkbaar. U kunt helemaal in elkaar opgaan en genieten van heerlijke momenten van samenzijn.

... of tijdens een one-night stand

Zelfs en vooral als je single bent, zijn condooms het voorbehoedsmiddel bij uitstek - want als je seks hebt met iemand die je (nog) niet kent, komt veiligheid altijd op de eerste plaats. Maar dat betekent niet dat je beperkingen moet aanvaarden. Als je altijd een van onze proefverpakkingen en de Condom Sizer bij je hebt, vind je in een mum van tijd de juiste maat en kun je genieten van een one-night stand in al zijn intensiteit. Probeer het gewoon.