Spring naar hoofd-inhoud

Samen laten vallen - voordelen voor u als koppel

Zelfs in een vaste relatie kan het lang duren voor je eindelijk het perfecte voorbehoedsmiddel hebt gevonden. Daarom waren onze koppels aanvankelijk verrast door hun positieve ervaringen met MISTER SIZE. Kijk eens wat ze te zeggen hebben.

Getuigenissen van koppels

Luis & Johanna - 39 & 41 jaar, uit Lübeck

"Wij zijn veeleisend - in elke situatie".

Luis: "We zijn nu 16 jaar samen en hebben altijd een heel goed seksleven gehad. Van mijn kant dan toch."

Johanna: "Ik heb geen bezwaren!"

Luis: "Haha, nou ik ben blij."

Johanna: "Een jaar geleden besloot ik echter dat ik mijn lichaam geen hormonen meer wilde toedienen en dus stopte ik met de pil. Dus moesten we op zoek naar nieuwe anticonceptie. Condooms waren vanaf het begin mijn favoriet: heel veilig en zonder ingewikkelde ingrepen in het lichaam. Trouwens, ik denk dat ik nu wel lang genoeg zelf voor anticonceptie heb gezorgd. Met condooms kunnen we evenveel verantwoordelijkheid nemen."

Luis: "Om eerlijk te zijn, was ik in het begin nogal sceptisch. Het was een tijdje geleden, maar ik had slechte ervaringen met condooms. Ze pasten vaak niet goed en het gevoel was maar half zo goed als zonder. Seks op een laag pitje."

Johanna: "Dat is wat me raakte. Ik wilde wat we hadden niet erger maken. Daarom heb ik onderzocht wat de beste oplossing zou zijn wat condooms betreft. Ik kwam toen Mister Size tegen via aanbevelingen op online forums en heb meteen de Condom Sizer thuis besteld."

Luis: "Ik ben een grote fan van op maat gemaakte producten (ik heb twee maatpakken in mijn garderobe), daarom beviel het opmeten me meteen. De condooms die arriveerden voelden alsof ze vanaf het begin voor mij gemaakt waren."

Johanna: "De eerste keer met condoom na zo'n lange tijd zonder, was ik echt benieuwd of we bevredigd zouden worden. Maar al mijn zorgen waren na een paar minuten verdwenen. Het was zo mooi als altijd."

Felix & Nora - 34 & 27 jaar, uit Wittenberg

"We kunnen ons laten gaan - en de lol van ons leven hebben".

Nora: "Felix en ik zijn al drie jaar samen. Meestal hadden we een lange-afstands relatie, maar zes maanden geleden verhuisde ik naar Berlijn om bij hem te wonen. Tegelijkertijd ben ik mijn eigen zaak begonnen en het gaat helemaal niet slecht. Dus ik heb veel aan mijn hoofd op het moment... en zo weinig tijd voor een kind!"

Felix: "Voor mij is het vergelijkbaar, daarom zijn we het ook heel erg eens over het plannen van een kind: ooit, maar alsjeblieft niet nu."

Nora: "Maar we hebben nog steeds graag seks en veel ook. Dus we moeten heel voorzichtig zijn."

Felix: "Een condoom kiezen is voor mij niet gemakkelijk, want ik heb geen gemiddelde penisgrootte. Het is ons al twee keer overkomen dat het condoom afgleed tijdens de seks. Elke keer was het een puinhoop en we hebben er allebei nog een tijdje last van gehad. Precies wat je niet wilt tijdens de seks."

Nora: "Op een gegeven moment zei ik: er moeten condooms zijn die niet alleen een standaardmaat hebben. We kunnen niet de enigen zijn die een beetje individualiteit nodig hebben."

Felix: "Een vriend raadde me MISTER SIZE aan. Ik kocht een pakje met drie maten om te testen en bij eentje voelde ik meteen: dit is het."

Nora: "We zijn nu veel meer ontspannen en het is nog leuker."

Samen verantwoordelijkheid nemen en ervan genieten - voordelen voor koppels

Vooral in een langdurige relatie is het de moeite waard om eerdere ervaringen op de proef te stellen en bewust opnieuw te zoeken naar het perfecte voorbehoedsmiddel voor jullie beiden. Condooms worden vaak alleen gebruikt als noodoplossing wanneer de pil geen optie meer is vanwege de bijwerkingen. Maar dit is een onderschatting van hun waarde. Want als je een beetje tijd investeert om het juiste condoom in de juiste maat te vinden, zal anticonceptie gemakkelijker en comfortabeler zijn dan ooit tevoren.

Zorgeloos genieten - met intense sensatie dankzij de individuele grootte

Met zijn individuele maten zorgt MISTER SIZE ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw momenten samen. Het condoom past perfect, zonder risico dat het afglijdt of in de weg zit. Tegelijkertijd is er maar een heel dun laagje tussen jullie. Jullie voelen elkaar even intens als altijd en kunnen je volledig op elkaar concentreren.

Vorm een eenheid - zowel voor anticonceptie als voor seks

Het is goed voor je relatie en dus ook voor je seksleven als je samen belangrijke beslissingen neemt zonder dat één van jullie op de achtergrond moet blijven. Daarom schept MISTER SIZE de ideale voorwaarden voor anticonceptie: met het op maat gemaakte condoom zijn er geen beperkingen aan het gevoel en behoren de bijwerkingen van hormonale methoden eindelijk tot het verleden. In plaats daarvan krijg je een goed gevoel in elk opzicht. Omdat jullie er samen voor gezorgd hebben en nu samen van de voordelen kunnen genieten - met heerlijke momenten van geweldige seks.