Spring naar hoofd-inhoud

Het pure gevoel! - Voordelen voor u als man

Als het condoom past als een tweede huid, voelt seks heel anders aan. Hier leest u over de ervaringen van andere mannen met MISTER SIZE - en of het verschil de moeite waard is.

Getuigenissen van mannen

Matteo - 32 jaar, uit Aken

"Mijn perfecte maat, mijn pure gevoel".

"Om eerlijk te zijn, heb ik nooit echt nagedacht over condooms. Ik kocht gewoon wat op de plank stond - het leek altijd op de een of andere manier te passen. Toen stuitte ik toevallig op MISTER SIZE en dacht: dat ga ik nu maar eens proberen. Ik ben sowieso nogal experimenteel als het op seks aankomt en koop vaak een paar ongebruikelijke accessoires, dus waarom zou ik ook niet eens innovaties in condooms uitproberen?

De eerste keer dat ik MISTER SIZE gebruikte, was ik verbaasd over het verschil dat de individuele pasvorm maakte. Ik had de condoomvergroter thuis besteld en mijn exacte maat gevonden - om eerlijk te zijn een andere dan ik had gedacht - en het was de moeite waard. Door het dunne materiaal en de goede pasvorm voelde het condoom meteen aan als een tweede huid. Ik denk dat seks altijd goed is, maar dit was een ander verhaal. Het gevoel was veel intenser dan ik eerder had ervaren. Ik had niet gedacht dat de grootte zo'n verschil zou maken.

Kay - 26 jaar, uit Neu-Ulm

"Ik ben geen 0815 - daarom heb ik condooms nodig die dat niet zijn"

"Het vinden van de juiste condoommaat was vanaf het begin een probleem voor me. Mijn penis is een beetje kleiner dan gemiddeld. Dat heeft nooit echt invloed gehad op mijn gevoel van eigenwaarde - tot nu toe zijn al mijn partners heel tevreden over mijn prestaties - maar ik kan me voorstellen dat andere mannen die niet zo bedeeld zijn daar een probleem mee hebben. En daar komt nog bij dat je voor een plank staat en denkt: Waarom is er hier niets waarvan ik het gevoel heb dat er aan gedacht is voor mannen zoals ik? Alsof er maar één type man is, allemaal met precies dezelfde afmetingen. Dat doen ze ook niet met kleren. Godzijdank.

Toen ik MISTER SIZE zag en de grote verscheidenheid aan maten, was mijn eerste gedachte: Waarom doet niet iedereen dat? Er zijn verschillende penissen, dus moeten er ook verschillende condooms zijn. Voor mij, was het zeker een totale opluchting. Ik had mijn maat de eerste keer goed en de condooms pasten perfect. Ik merkte het verschil meteen in bed: geen uitglijden meer en geen angst meer dat het condoom eraf valt of - erger nog - vast komt te zitten. Ik kan alleen maar aanraden dat elke man net zo kieskeurig is over zijn condooms als over zijn kleren.

Op maat gemaakte condooms in je persoonlijke maat - voordelen voor mannen

Veel mannen staan kritisch tegenover condooms. De reden hiervoor zijn vaak slechte ervaringen uit hun jeugd of wat ze over condooms horen: dat ze oncomfortabel zijn, het gevoel wegnemen, vernauwen en scheuren. Maar het is de moeite waard om deze opgeslagen vooroordelen nog eens in vraag te stellen - want in de juiste maat heeft het MISTER SIZE condoom vele voordelen:

Intensief gevoel met optimale bescherming

Met MISTER SIZE voelt seks net zo intens als zonder condoom. Het flinterdunne laagje laat je elke aanraking voelen en geeft je tegelijkertijd de kans om je helemaal te laten gaan. Omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over anticonceptie en veiligheid - zonder de nadelen en risico's die andere anticonceptiemethoden met zich meebrengen. Bovendien zorgt de iets gullere laag glijmiddel op onze condooms ervoor dat je vrijpartij nog beter van start gaat.

Met MISTER SIZE kun je jezelf zijn als man.

Natuurlijk is het stom als het condoom niet strak genoeg past of als het omdoen een krachtmeting wordt. Het perfecte condoom moet gemakkelijk af te rollen zijn en passen als een tweede huid - een vanzelfsprekendheid voor MISTER SIZE. Als je je persoonlijke maat hebt gevonden, hoef je niet meer te knijpen en te knijpen. Het condoom past je gewoon, ongeacht de maat van je beste stuk. Dus zelfs met een condoom kun je je helemaal jezelf voelen - en genieten van geweldige seks als man. Het beste is om het meteen uit te proberen.